Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 27. mars 1999 kl 18.30 Smørøyet

Smørøyet (ttv)


NRK1 lørdag 27. mars kl 18.30
Smørøyet (9:14)

Om stress i \"Smørøyet\"

I kveldens program skal det handle om grånende menn som lider av stress, og om jenters vennskapsbevis. Det blir også en ny episode med \"Egil og Barbara\" og \"Asylet 2\". Kveldens musikalske gjest er Lene Marlin.
I kveldens program snakker Anja Stabell med menn som stresser.
Det er ikke bare grånende menn med koffert som stresser. Flere og flere ungdommer går med skuldrene oppunder ørene av stress over lekser, fritidsaktiviteter og plikter.
Er det foreldrenes, samfunnets eller ungdommene selv som har skylden? Hva er det vi stresser for?

Symboler
Mange jenter bruker forskjellige symboler for å vise hverandre og resten av verden at det er én spesiell venninne som betyr mer enn de andre, og dette kalles rett og slett vennskapsbevis.
Vennskapsbevis kan være alt fra bamser til smykker, og poenget er at begge to har det samme, eller hver sin del av samme ting. Men man bør ikke ha vennskapsbevis med for mange forskjellige samtidig! Smørøyet undersøker saken nærmere.

Kveldens gjest i studio
Gjest i studio er Lene Marlin, som synger sin nyeste hit \"Sitting down here\".
Lene Marlin hadde sin første tv-opptreden i Smørøyet i fjor høst, før hun slo igjennom med singelen \"Unforgivable Sinner\". Hva har skjedd siden sist?

\"Egil og Barbara\"
Egil har brukt alle sparepengene sine på to sydenbilletter, og tropper opp på døra til Barbara for å invitere henne på en forsonende kjærlighetsferie. Men lar hun seg kjøpe tilbake igjen?
Asylet 2 - episode 2
De fem ungdommene Liz, Ellen, Thomas, Pelle og Inger roter seg helt tilfeldig bort i problemer og ser noe de ikke burde ha sett.
Liz ligger på sykehuset etter at hun prøvde å stoppe den slue gårdeieren fra å rive gården der klubben deres, Asylet, ligger. Pelles far, som er advokat, hjelper Asyletgjengen i kampen mot eiendomsmegler Smidt.
En dag kommer Smidt sammen med sønnen sin, Espen, til Asylet.

En svensk suksess
Ole Martin møter Rebecca Liljeberg, hovedrolleinnehaver i filmen \"Fucking Åmål\", som hadde premiere i Norge fredag 19. mars, og regissøren for filmen, Lukas Moodysson.

NRK1 lørdag kl 18.30

Bilde (via Scanpix/Data-tv/Internett)
1. Lene Martin er kveldes musikalske gjest

2. Egil har tatt med Barbara på kjærlighetstur.

3. Ole Martin har møtt Rebecca Liljeberg og Lucas Moodysson

Egenprodusert program for barn og unge
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 53\0\0\0\0\0\0\0\0\0