Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 3. august 2010 kl 20.45 Partydronninger

Kokkelering på høyt nivå

To av jentene stelles for å prøve å se ut som damer, men vil det funke? (Foto: RDF International)
To av jentene stelles for å prøve å se ut som damer, men vil det funke? (Foto: RDF International)
Jentene går inn i sin andre uke ved Eggleston Hall. På lørdag kommer det et knippe utvalgte ungkarer som jentene skal oppvarte med en treretters middag…

Under heimkunnskapslærer Rosemary Shragers vaktsomme blikk skal de seks gjenværende jentene lære seg blant annet å lage sufflé-pannekaker. Og de har bare fem dager på seg å mestre noen av kokekunstens største utfordringer.

Bekymret
Staben ved Eggleston hall er ganske bekymret over årets kull. De uttrykker stadig at jentene er hittil de verste de har vært borti, og de frykter at det ikke går an å lære dem noe som helst. De håper at en fysisk transformasjon kan få jentene til ikke bare se ut som damer, men som oppføre seg som damer også. De kaller derfor inn et team av tre stylister som skal bruke en dag på å fjerne tegn på jentenes dårlige smak og utesvevende liv.


Om serien
På ny skal åtte britiske villkatter la seg underlegge et sosialt eksperiment. Disse jentene vil i utgangspunktet bare feste, drikke, skråle og lage halloi. Kan det gjøres damer ut av dem?

En av fem unge britiske jenter innrømmer å ha et faretruende høyt alkoholkonsum. De er seksuelt utagerende og lever som om hver dag var den siste. Åtte jenter som faller inn under denne kategorien har sagt ja til å være med på en ekstrem forvandling: De skal nemlig bli "ladies" ved pensjonatskolen Eggleston Hall.

Dette er jentene:
Simone Webber (27) har vært arrestert for å ha stjålet en politimanns batong.
Kelly Simpson er en biseksuell dørvakt med silikonpupper. Hun fikk jobben etter å ha kommet i slagsmål utenfor en nattklubb.
Charlotte Donoghue vant den noe tvilsomme prisen som "villeste nattklubbløve".
Neema Mattaka er selvutnevnt "gettoprinsesse".
Holly Clements (21) er en bitteliten krutt-tønne som har blitt utestengt fra samtlige puber i hjembyen og påstår å ha hatt 80 tilfeldige sexpartnere.
Laura Waude drømmer om å studere juss, men som på grunn av hard festing har måttet utsette opptaksprøvene til universitetsstudiene to ganger allerede.
Nicole Hart (18) har levd et liv på skråplanet etter at to av brødrene hennes døde under tragiske omstendigheter.
Amber Jacques bøtter i seg 15 pint øl per kveld og blir beskrevet av sin sjef som et "hulemenneske".

Britisk dokumentarserie 2008
Originaltittel: Ladette to lady, series 3
Distribuert av RDF International
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no