Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 21. juni 2011 kl 23.50 Top Gear

Vroooom!


Jeremy, Richard og James befinner seg plutselig i et skrekkinngydende, fransk is-race. Det de egentlig prøver på, er å teste forskjellen på biler med forhuls- og bakhjulsdrift.

Dessuten får Jeremy prøvekjøre en hissig Jaguar, og skuespilleren Sienna Miller dukker opp som "Stjernen i ukens fornuftige bil"

Om serien
Top Gear byr på store utfordringer, kaos, biler, kjendiser og til og med en uventet overraskelse. Det er 32 år siden første program gikk på lufta og siden starten har dette utviklet seg til et underholdende program myntet på flere enn de som er spesielt opptatt av dekkmønster og sylindere. Fra å ha vært et rent forbrukerprogram er det nå fylt med ekstreme tester for å finne ut hva biler tåler, merkelige stunts og utspekulerte utfordringer.

De tre programlederne Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har godt grep om sitt publikum. Jeremy er biljournalist og svært kontroversiell. Richard, med kallenavnet "Hamsteren", er velutdannet og en svært kjent programleder i Storbritannia - en ekte bilentusiast. Og James, skribenten med det lange håret, er litt av en nerd.

Sendt tidligere-

Britisk dokumentarserie fra 2009
Produsert av BBC
Originaltittel: Top Gear
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no