Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. april 2000 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 15. april kl 21.30
Med hjartet på rette staden (14:15)

Den bortkomne datteren

Kate avlegger et sykebesøk hos en eldre pasient, Hannah Stockdale, som bor alene med sin sønn på Scar Top Farm. Den gamle damen viser stolt frem et bilde av sine tvillingsønner, begge drept under krigen. Da Kate spør hvem piken på bildet er, blir Hannah ganske oppbrakt. Det viser seg at denne datteren er identisk med Liza, den nylig avdøde hustruen til Howard Franklin.

Nå har Howard gjort en formidabel tabbe ved å ha forbyttet koffert med noen andre. I hans koffert lå blant annet en urne med asken etter Liza. Howards egentlige ærend var å innhente Hannahs tillatelse til å legge urnen på familiens gravplass. Da Hannah får vite om datterens død, blir hun naturligvis sjokkert. Hun vil, inntil videre, ikke høre mer på Howard.

Nick får i oppdrag å løse et tyveriproblem. Tre revolvere er blitt stjålet, og man tror det er Derek som står bak. Greengrass har i mellomtiden rukket å drikke seg sørpe full. Spørsmålet er om Derek eventuelt har vært alene om å rappe våpnene.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" er fra idylliske Yorkshire. Her møter vi politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.

\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.30

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.
Pressekontakt: Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 46