Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 15. september 2004 kl 19.30 Forbrukerinspektørene

Tips for boligsultne

Elisabet Grøndahl, Anders Magnus, Marit Evertsen Grimstad og Kari Asheim er høstens programledere i Forbrukerinspektørene. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Elisabet Grøndahl, Anders Magnus, Marit Evertsen Grimstad og Kari Asheim er høstens programledere i Forbrukerinspektørene. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Finansiering, visning, budrunde… Det er lett å gå seg vill når man skal kjøpe bolig for første gang. I kveld og fire onsdager fremover følger vi seks ungdommer som vil inn på boligmarkedet i Oslo. I tillegg skal det handle om unge jenter og snus i ukas program.

Folk står i kø for å kapre de mest attraktive boligene, og 10 000 kroner er småpenger i opphetede budrunder, der selv den mest økonomiske og jordnære kan slite for å holde hodet kaldt.

Forbrukerinspektør Kari Asheim har fulgt seks boligsultne ungdommer i etableringsfasen, og gjennom fem deler formidler hun ekspert-tips om kjøp, leie, finansiering og visninger. I tilknytning til serien vil eksperter svare på seernes egne spørsmål på Forbrukerinspektørenes nettsider.

Trendy snus?
Forbrukerinspektør Elisabet Grøndahl ser nærmere på den påståtte trenden med unge jenter som bruker snus. – Er det en trend skapt av media og markedsførere? spør hun.

Om Forbrukerinspektørene
I høst er det Anders Magnus, Kari Asheim, Elisabet Grøndahl og Marit Evertsen Grimstad som gjør seerne til smartere forbrukere. Det blir nyheter, tips og råd som dekker de fleste områder. Blant annet blir det forbruksstoff for førstegangskjøpere av bolig.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Programledere: Anders Magnus, Kari Asheim, Elisabet Grøndahl og Marit Evertsen Grimstad
Prosjektleder: Eivind Bulie
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
LENKER
  • Les mer