Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 21. august 2000 kl 22.50 Siste nytt

Reklamekongen (t)

NRK2 mandag 21. august kl 22.50
Reklamekongen (9:10)

Jack på frierføtter

I håp om å få til en date med terapeuten Carrie blir Jack hennes klient. Hos Carrie får han forklaringen på hvorfor han ikke har hell i kjærlighetslivet: Jack er så oppslukt av jobben at den får all hans oppmerksomhet.

Jack begynner umiddelbart å delegere ansvar på jobben, og tvinger seg selv til å ikke detaljstyre. Midt i prosessen dukker Jacks pågående beundrer Julie opp, og for å slippe unna hennes tilnærmelser overtaler han den ensomme Bruno til å gå ut med henne.

Mot alle odds ender kvelden med at Bruno og Julie har fantastisk sex. Og dette vet Julie å benytte seg av; hun overtaler Bruno til å gi henne en jobb på kontoret. Dessverre viser Julie seg å være fullstendig inkompetent, og hun irriterer alle.

Om serien
I denne amerikanske komiserien møter vi Tom Selleck som Jack McLaren, en av reklamebransjens største stjerner, men også en av de mest selvopptatte. Jack lever og ånder for sitt livsmotto: La aldri kunden få inntrykk av at du er et vanlig menneske. Men han får stadig større problemer med å etterleve dette livsmottoet. Et feilskjær fører til at reklamebyrået mister en kjempekontrakt og Jack og hans team mister jobben.

Men Jack McLaren vet råd. Han leier en forfallen lagerbygning og starter sitt eget firma, McLaren & Associates, og hyrer sine tidligere kolleger. Det lojale teamet rundt ham består
av den dyktige og humørsyke kreative leder Carl \"Dobbs\" Dobson, den smiskende tekstforfatteren Bruno Verma, Jacks sexy assistent Beverly Andolini og teamets regnskapsfører Erica Hewitt.

Jacks 18 år gamle datter Alex (Hedy Burress) spiller også en viktig rolle i serien. Hans kone Claire (Joanna Kerns) - som har forlangt skilsmisse - dukker dessuten opp med ujevne mellomrom.

NRK2 mandag kl 22.50

Amerikansk komiserie
Originaltittel: The Closer
Manus: Tad Quill
Regi: Andrew D. Weyman
I rollene: Tom Selleck, Edward Asner, David Krumholtz, Penelope Ann Miller, Suzy Nakamura, Hedy Burress, Joanna Kerns m.fl.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)