Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 4. november 2012 kl 20.45 Hjem

Countrybegravelse


Begravelsen til countryartisten Leif Åge nærmer seg, og tida holder på å løpe ut for Annika som ennå ikke har fått seg til å fortelle halvsøstrene at han også var deres far.

Leif Åges siste ønske var at de tre søstrene skulle samles i begravelsen.

Oda er fortvilet over at hun likevel ikke får overta familiegården og beslutter seg for å rømme til setra med hesten. Eiendomsmeglerbroren Oscar (Håvard Bakke) skal ta over fjøs, hus og kyr. På veien ramler Oda i den vinterkalde elva. Bonden Olav (Lasse Valdal) gir Oda tørre klær og husly. Og varme blikk.

Skiløperen Trine gir et eksklusivt intervju for å blidgjøre journalisten hun slo til. Irritasjon over mora gjør henne snakkesalig, til journalistens store glede. Skidronninga sliter med skaden hun pådro seg i VM, men satser på å være raskt tilbake i skisporet og i verdenstoppen igjen. Først skal hun bare få klarsignal fra legen.

Om serien
Hjem er serien om Annika, Trine og Oda som får livet snudd på hodet da den lokale countrykongen avslører at han er far til alle tre.

Avsløringen får store konsekvenser. Skidronninga Trine faller i VM og blir hardt skadet. Oda får beskjed om at hun ikke får overta gården hun har vokst opp på. Og Annikas drøm om den perfekte familie slår sprekker. Den ene løgnen avslører den andre og snart innser både Annika, Oda og Trine at de ikke er den de trodde de var.

Vi følger Annika, Oda og Trine gjennom et strabasiøst og begivenhetsrikt år, fylt av utfordringer skapt av generasjonen før dem.

Hjem er en varm dramaserie om lengsel, fest, hest, familie og kjærlighet. Og gitaren til Johnny Cash. En historie om hvordan vårt opphav former oss, og om hvordan de tre søstrene må finne et hjem i hverandre og ikke minst i seg selv.

Generelle bilder

Norsk dramaserie
Produsert av NRK Drama. 16 episoder x 45 minutter (2 sesonger. 2. sesong sendes i 2013)
I hovedrollene: Jannike Kruse, Kaia Varjord og Heidi Ruud Ellingsen.
Ellers medvirker: Stein Grønli, Gisken Armand, Tom A. Haug, Håvard Bakke, Ulrikke Døvigen, Thor Michael Aamodt, Janne Kokkin, Skage Steinsson Lem, Tiril Jessen Bakke m.fl.
Manus: Birgitte Bratseth, Terje Solli, Maja Lunde og Margrete Kåset.
Produsent: Pål O. Nissen
Regi: Ove Raymond Gyldenås, Atle Knudsen, Stine Buer, Simen Alsvik og Arild Andresen.
Presseansvarlig: Nan Kristin Myhre, tlf 97430811
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no tlf: 815 65 900.


LENKER
  • Generelle bilder