Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 6. desember 2002 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Skuespillere og musikere hos Dyrhaug

Lennart Kittelsen, Henriette Bruusgaard, Ivar Dyrhaug, Jannike Kruse og Tommy Steine i kveldens Beat for Beat. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Lennart Kittelsen, Henriette Bruusgaard, Ivar Dyrhaug, Jannike Kruse og Tommy Steine i kveldens Beat for Beat. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I kveld skal stand up-komikeren og skuespilleren Tommy Steine til pers hos Ivar Dyrhaug. Med seg på laget har han ”Frøken Detetektiv” Jannike Kruse. Mot seg har de den sangglade programlederen fra ZTV, Henriette Bruusgaard og Lennart ”Lenny” Kittelsen som nå blant annet er aktuell med musikken til den svenske filmen ”Grabben i graven bredvid”.

Tommy Steine er programleder i ”Senkveld” på TV2, og har en av hovedrollene i høstens suksess ”I blanke messingen” på Chateau Neuf. Tommy har over åtte år bak seg som komiker, og er også kjent for sin flotte sangstemme.

Tommy er på lag med Jannike Kruse som i høst er å finne som Frøken Detektiv på Oslo Nye. I vår spilte hun Annie i ”Annie get your gun” med Riksteatret. Jannike er utdannet jazzpedagog ved Norges musikkhøyskole, og har også tre år bak seg fra musikalhøyskole i Gøteborg.

Motstanderlaget
På motstanderlaget er Henriette Bruusgaard, som har god erfaring som skuespiller i barneteater. Nå er hun programleder på ZTV, og synger i den svenske spillefilmen ”Grabben i graven bredvid” – som lagkamerat Lenny har laget musikken til.

Lenny Kittelsen er vokalist i bandet ”Oil”, og har spilt med mange ulike konstellasjoner. Blant annet spilte han trommer med M2M på deres turné i USA, Canada og Mexico som oppvarming for Hanson. Et av hans siste prosjekter har vært å lage filmmusikken til den kinoaktuelle svenske spillefilmen.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10