Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. juli 2007 kl 21.05 Doc Martin

Utbudd av salmonella

Doc Martin (Martin Clunes) prøver å finne årsaken til salmonella-utbruddet hos de to brødrene Flint i kveldens episode. (Foto: ITV)
Doc Martin (Martin Clunes) prøver å finne årsaken til salmonella-utbruddet hos de to brødrene Flint i kveldens episode. (Foto: ITV)
Wallace og Paddy Flint har kroniske mageproblemer, og det viser seg at de er forgiftet av salmonella. Kan det råtne innholdet i fryseren være årsaken?

Huset til brødrene Flint ligger avsides til, og de er ikke glade over at Doc Martin kommer på hjemmebesøk til dem og foreldrene. Faren Victor og de to sønnene nekter dessuten doktoren å komme i nærheten av moren Doreen som ingen har sett på flere år…

Doc Martin mener at salmonellabakteriene stammer fra det råtne innholdet i fryseren deres. Han reagerer også på familiens lidenskap for utstopping.

Bert Large holder på en hjerteskjærende hemmelighet som kan ødelegge hans nære forhold til sønnen Al. Mark Mylow på sin side har nok å gjøre etter at hans dominerende søster har dukket opp. Hun har bestemt seg for å selge legeurter – i hans leilighet.

Om serien
Landsbylegen Martin Ellingham, best kjent som dr. Martin, er tilbake i en ny senderekke om doktoren som ikke lenger tåler å se blod.

Selv om han en gang var en framgangsrik kirurg i London, så mangler dr. Martin fullstendig sosiale antenner. Hans inntreden i det lille Cornwall-samfunnet Portwenn i Englands sørligste region skjer med et brak. Martins tilknytning der er tanten Joan.

Overgangen fra et hektisk og anonymt storbyliv er stadig vanskelig for dr. Martin, med ditto konsekvenser for hans nye pasienter. I begynnelsen mislikte de fleste i Portwenn sterkt den nye legen. Men nå er det på tide å se hvordan det går med ham i fortsettelsen!

Britisk dramaserie 2004
Originaltittel: Doc Martin, series 2
Kveldens episode: Blood is Thicker
Produsert av: PORTMAN ENTERTAINMENT LTD for ITV1
I rollene: Martin Clunes (Martin Ellingham), Caroline Catz (Louisa Glasson), Stewart Wright (Mark Mylow), Ian McNeice (Bert Large), Joe Absalon (Al Large), Stephanie Cole (Joan Norton), Katherine Parkinson (Pauline)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no