Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 17. februar 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Ting på gang…

Evan (Samuel Johnson) lider av skrivetørke, mens Alex (Claudia Karvan), i bakgrunnen, stadig har nye kjærester
Evan (Samuel Johnson) lider av skrivetørke, mens Alex (Claudia Karvan), i bakgrunnen, stadig har nye kjærester
Miranda skal endelig opptre alene med sitt show. Evan har fått skrivesperre, Gabrielle er helt utenfor etter bruddet med Dominic, og Kelly prøver å overbevise seg selv om at hun og Nathan har en fremtid sammen.

Miranda må overvinne mye for å stå på scenen alene. Hvis hun mislykkes, blir showet en fiasko, og ingen er der for å plukke henne opp når hun faller.

Etter bruddet med Dominic, fikser ikke Gabrielle noen ting – ikke jobben og ikke privatlivet. Den tidligere kjæresten, Jason, prøver å hjelpe henne.

Kelly ser for seg en skinnende fremtid med Nathan, men han ser bare en blindgate foran seg. Kelly klynger seg til håpet om at Nathan ikke er helt ærlig overfor seg selv, men den nærmeste tiden må hun nok leve alene.

Simon er blitt vant til å være mye alene nå som forholdet til Richie har skrantet mer og mer. Men plutselig er det positive ting på gang – svært attraktive, faktisk. En kjekk, irsk ryggsekkturist, Dermot, er svaret på all hans lengsler.

Om serien
Komedie og dramatikk går i hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie har et haltende forhold til Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin strever med å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Sign of Life"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Kate Dennis, Stuart McDonald, Daniel Nettheim

Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83