Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. august 2002 kl 20.25 Campingliv

Gøran spiller til dans

Gøran får sin drøm oppfylt i kveldens episode: Han skal spille opp til dans! (Foto: Rubicon TV)
Gøran får sin drøm oppfylt i kveldens episode: Han skal spille opp til dans! (Foto: Rubicon TV)
Det skal arrangeres stor fest på Larkollen Camping i kveld. Alle gleder seg og ikke minst Gøran. Han skal få oppfylt en gammel drøm. Bandet hans skal nemlig få spille opp til dans!

Gøran håper virkelig de klarer å lokke folk ut på dansegulvet. Gunnar skal i hvert fall danse. Han planlegger å by opp bestyrerinnen Britt Lise til en rytmisk og intim lambada.

Freddy har en ny sportsbil på prøve. Prisen er overkommelig, men er bilen brukbar?

Om Campingliv
Campingliv er en dokumentarserie på åtte deler som følger livet på Larkollen Camping gjennom en sommersesong. Vi følger ti faste feriegjester på campingplassen, og sammen med dem får vi se hvordan en campingferie kan arte seg på godt og vondt.

Tore (54) er bestyrer. Han startet jobben i 2000, og har kun drevet campingplassen en sesong sammen med kona Britt Lise (50).

Sonja (49) har campet på Larkollen i ni år sammen med ektemannen Gunnar (47). De liker det bedagelige livet. Sonja er ikke helt fornøyd om dagen, hun har fått et vektproblem og skal prøve å slanke seg denne sommeren

Freddy (31) og Gry (31) har aldri vært på camping før. De har kjøpt en brukt vogn og skal teste ut campinglivet sammen med barna.

Lillegull (55) tilbringer mesteparten av året på campingplassen sammen med sin lille hund Shiba.

Gøran (26) har vært her hver sommer siden han var seks år. For fire år siden kjøpte han egen vogn og har fått plass ved siden av familien.

Bjørn (45) og familien har feriert på Larkollen ett år tidligere. I år har de kjøpt seg ny campingvogn og har fått en ny plass.

NRK Underholdning
Produksjon: Rubicon TV
Foto og regi: Rune Obrestad og Erland Øverby (”Vi er Vål’enga”)
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956

Bilde:
Gøran får sin drøm oppfylt i kveldens episode: Han skal spille opp til dans! (Foto: Rubicon TV)