Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 1. februar 2006 kl 23.10 Lydverket

Det nest beste

Abba Forever lever av å covre ABBA-låter. (Foto: Abba Forever)
Abba Forever lever av å covre ABBA-låter. (Foto: Abba Forever)
Hva hvis du ønsker å oppleve favorittartisten din, men det ikke lar seg gjøre? Kanskje var du ikke gammel nok til å se ABBA live, eller ikke fikk billett til Pink Floyds gjenforening under Live 8. Hva er alternativet? Kan man gå for det nest beste…?

Det handler om coverband i Lydverket i kveld. Vi møter blant andre Abba Forever, Off The Wall og The Complete Stone Roses, tre coverband som gir folk muligheten til å oppleve originalartistenes musikk live.

Ingen lett oppgave
Abba Forever reiser land og strand rundt i idolenes hjemland og forsøker å tilfredstille det kresne svenske publikummet. Off The Wall må leve opp til Pink Floyds påkostede og spektakulære sceneshow, mens The Complete Stone Roses må følge den vanskelige oppskriften på The Stone Roses’ særegne lydbilde.

Om Lydverket
I Lydverket får du artistportretter, dokumentarer og temasendinger - og færre korte reportasjer. Mona B. Riise er programleder.

Blant annet får du fortsatt musikkanbefalinger i Lydverket, og kan bli med redaksjonen på flere dypdykk i noe av alt det deilige populærmusikken har å by på.

Egenprodusert musikkmagasin fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer: