Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 11. juli 2010 kl 21.40 Anne-Kat. ser på tv

Rosinen i pølsa

Anne-Kat. Hærland lar seg opphisse av konkurranser på tv. (Foto: Sara Rose)
Anne-Kat. Hærland lar seg opphisse av konkurranser på tv. (Foto: Sara Rose)
Det er duket for det siste programmet av "Anne-Kat. ser på tv". Nå er det den "hellige" tv-helgen som skal bli utsatt for komikerens skarpe betraktninger.

Helgeunderholdningen står i fokus, og "Norge rundt" får æren av å være første program Anne-Kat. kommenterer. Deretter følger et skred av ulike talkshow. Lørdagen bringer oss de livlige, høylytte og fargesterke formatene – noe som gjør at vi må trøstes med livssyn og eksotiske dyr den påfølgende søndagen.

I dette siste programmet i serien ser også Anne-Kat. Hærland på kaskadene av tv-kokker som har albuet seg til en stadig større plass i tv-verdenen.

Om serien
To år etter at hun forlot fredagssuksessen "Nytt på nytt", er komikeren Anne-Kat. Hærland tilbake på skjermen, denne gangen skal hun med argusøyne se på den norske tv-historien. Intet tv-øyeblikk er for lite, og intet er for stort. Hun har virkelig fråtset i alle de norske tv-kanalenes arkiver – på jakt etter pinligheter, feilskjær, bommerter, eller bare rett og slett ting hun selv syns er morsomt. De havner alle under Anne Kats skarpe lupe; tv-journalistene, stjernene, publikummet, showene og ikke minst alle de energiske programlederne titteboksen har fremfostret gjennom tidene.

Med en sunn skepsis til en tidvis fjollete verden av tv-programmer vil hun forsøke å hjelpe deg til å se på tv på en ny måte – det vil si sin måte!

Anne Kat ser på tv på en måte kanskje flere burde gjøre …

Programmet er sendt tidligere.

Norsk humorserie 2009
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Geir Sindre Breivik
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice:Publikumssevice/ 815 65 900