Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. april 2006 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Church og innvandrer-kvinnen

Church (Peter Phelps) overvåkes av sin egen arbeidsgiver, politiet i Melbourne. (Foto: Beyond)
Church (Peter Phelps) overvåkes av sin egen arbeidsgiver, politiet i Melbourne. (Foto: Beyond)
Myndighetene vil kaste den polske innvandrerkvinnen Anna ut av landet. Hun losjerer hos Church, som føler sympati. Det burde han ikke gjort, for snart viser det seg at den ene overraskelsen etter den andre lurer i buskene.

Church er nå fast bestemt på å inngå ekteskap med Ann Trukan. Profesjonell som han er til å lage en dekkhistorie, lar immigrasjonsmyndighetene seg bløffe da Church og Anna presenterer seg. Himmelen ser blå ut for Church og Anna.

Svigerfar på rømmen
Idyllen forstyrres da herr Trukan, Annas far, plutselig dukker opp. Han viser seg å være rømt fra et innvandrermottak. Der drepte han også en mann. Detektiv Sue Thomas i mordavsnittet setter opp hemmelig avlyttingsutstyr hjemme hos Church og Anna...

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: "From Russia With Love"
Produsert av: Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • Les mer:  
  • Les mer: