Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. november 2004 kl 19.55 Noen bedre

Farvel til "Noen bedre"

Tore Strømøy og Philip Staven Mittet takker for seg i kveld. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Tore Strømøy og Philip Staven Mittet takker for seg i kveld. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Da Mildred Marie Olsen fra Lofoten fant ut at venninnen hennes hadde en indisk far hun ikke hadde sett siden hun var barn, bestemte hun seg for å prøve å finne ham. Det ble en jakt over hele verden. Etter to års leting finner Lofotens svar på "Tore på sporet" et spor. Hør den fantastiske historien i årets siste utgave av "Noen bedre"!

Mildred Marie Olsen og Anette Bjørnsen bor begge i Lofoten. De er gode venninner og medlemmer av en uhøytidelig gourmetklubb. På en klubbkveld bestemmer Anette seg for å fortelle sine venninner om sin ukjente far som hun ikke har sett siden hun var barn. Denne historien rører så sterkt ved Mildred at hun starter sin egen leteaksjon for å finne Anettes pappa. Senere kobles også flere av de andre venninnene inn.

Først ett år senere får Anette vite om letingen, og ikke før etter to år har de et svar til henne. Hva "Mildred på sporet" og hennes medhjelpere fant ut, får du se i kveldens "Noen Bedre" som foreløpig er det siste programmet i serien.

Bilprat
Ellers blir det mye prat om bil. En studentgjeng fra Studenteruka i Vestfold kommer for å prøve å sette ny verdensrekord i å få folk inn i en elbil. Hvor mange de greier, får du se i kveld.

Du får også møte 94 år gamle Hjørdis Solberg fra Målselv som har hatt førerkort siden hun var 18 år og kjørt prikkfritt i alle år.

Prikkfritt kan ikke Tobias Lindseth Melsbø fra Ramsund si at han har kjørt. I kveld får du høre hvordan det gikk da han som treåring tok mammas bil og kjørte alene hjem fra barnehagen.

Finale
I kveld er det finale i "Noen bedre"s store imitatorkonkurranse. De tre finalistene er Steinar Hesthammer fra Bergen, Thor Lydersen fra Stavanger og Nicholas Pettersen Henriksen fra Fredrikstad. De imiterer henholdsvis Sissel Kyrkjebø, en kamel og Donald Duck. En folkejury og en fagjury avgjør finalistenes skjebne.

Firbente venner og musikk
I tillegg har programleder Tore Strømøy og assistent Philip Staven Mittet besøk av et par firbente venner, pluss tvillingene Line Fatland og Aina Røine fra Stavanger som er helt ville etter hunder.

Og som om ikke det var nok, kommer det en flokk flotte jenter fra Grepperød barnevernsenter for å snakke om sitt musikkprosjekt. De forteller om hvordan det er å bo på et barnehjem, og ikke minst for å spille og synge en selvkomponert låt.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Tore Strømøy
Medhjelper: Philip Staven Mittet
Prosjektledere: Henning Skjæret og Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,

Vises også i Nett-TV.LENKER
  • Les mer