Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 11. september 2012 kl 22.30 Snarveg til lykke

Spillegjeld


Carina må skaffe penger til sin store spillegjeld, og hun pantsetter Pers gamle maleri "Rev på myr". Samtidig lar hun Simons upålitelige venn Rille få skylden for at maleriet er borte. Zelda bruker uventede metoder for å hjelpe sin klient.

Carinas klient Lars har problemer med å tape, noe som til slutt fører dem til casinoet. Der forstår Carina at han lider av spillegalskap.

Med uventede metoder hjelper Zelda sin hemmede klient Olle til å bli sint. Samtidig holder Nathalies klient på å bli kvalt en kjøttbolle.

Om serien
Carina (Lena Endre) er en utbrent sykepleier som trenger en forandring i livet. Sammen med den tidligere modellen og negleskulptøren Nathalie (Cecilia Frode) og Zelda (Vanna Rosenberg) som satser på krystallenes kraft, starter hun coachingbyrået Carina Lind Group.

Alle tre innbiller seg at de er eksperter på positiv tenkning og lykke selv om deres privatliv er en eneste suppe av problemer og usle relasjoner. Hovedsaken er at klientene betaler grunnpakken på 25 ooo kroner, så ordner nok resten seg også.

Serien er skrevet av Charlotte Orwin og Josefin Johansson. Regien er ved Andrea Östlund.

Svensk dramakomedie
Med Lena Endre, Cecilia Frode, Vanna Rosenberg, Reine Brynolfsson, Reuben Sallmander m.fl.
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900