Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. mars 2008 kl 18.30 Ping-pong

Et annerledes land

Catia får endelig reise til Kina. (Foto: Nordisk Film)
Catia får endelig reise til Kina. (Foto: Nordisk Film)
Catia vant NM-finalen på walkover, men dommerne bestemmer at både hun og Oda skal få reise til Kina. Nå står det internasjonale mesterskapet i Bejiing for tur.

Møtet med Beijing blir overveldende. Catia er født i Kina, men har ikke vært tilbake etter at hun ble adoptert til Norge da hun var halvannet år gammel.

Catia og Oda får tildelt to guider som skal hjelpe dem å finne seg til rette i den store byen.

Catia og hennes guide, den kinesiske gutten Shu Bing, finner fort tonen. Shu Bing lover at han skal hjelpe Catia med å lete opp barnehjemmet hvor hun bodde som liten.

Pønkere
Men, Oda og Catia begynner å krangle, og Catia stikker av både fra venninnen og guidene midt i byen. Hun går seg vill i menneskemylderet og ikke kan hun et ord kinesisk.

I en trang bakgate blir hun stoppet av en skummel gjeng med pønkere. Hva har hun rotet seg opp i nå? Vil hun rekke starten av turneringen?

Om "Ping-Pong"
"Ping-pong" er en barne- og ungdomsserie i seks deler om adoptivbarnet Catia og hennes leting etter egen identitet. Hun er 12 år og drømmer om å komme til Kina, landet der hun ble født.

Det viktigste for Catia er bordtennis, og hennes aller høyeste ønske er å kvalifisere seg til den internasjonale bordtennisturneringen i Beijing. Ikke bare fordi hun vil være verdens beste ping-pong spiller, men like mye fordi hun ser en Kinareise som en mulighet til å undersøke mer om sin egen bakgrunn.

Programmet går i samsending med NRK3.

Norsk dramaserie for barn og ungdom i seks deler
Produsert for NRK av Nordisk Film (2007)
Manus: Arthur Johansen
Regi: Lisa Marie Gamlem
Med: Kaja Flo Hauge (Catia), Christine Fagerheim Hestnes (Oda), Sigmund Sæverud (Faffa), Bjørn Jenseg (Gustav), Andreas Cappelen (Alf), Andrine Sæther (Tale), Shi Lei (Shu Bing), m.fl.
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900