Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 19. mars 2000 kl 19.45 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)

NRK1 søndag 19. mars kl 19.45
Den sjette dagen (10:24)

Blodig intermesso

Annie våkner under kjellertrappen utenfor rektor Skovåsæ hus. Hun ser husfruen komme ut med de kompromitterende bildene av Britt-Marie og Skovås. Straks etter kommer Annie seg inn i huset, men oppdager ikke Leo som ligger sterkt mishandlet under en presenning i kjelleren.

Dette er den sterke åpningen på kveldens episode hvor vi også skal se at Charlotte og Victor har overnattet på hotell. De snakker ut med hverandre og er enige om at Felicias død alltid vil stå mellom dem så lenge sannheten holdes skjult. Charlotte vil hjem for å endelig å finne ut hva som skjedde med unge Felicia.

Beata oppsøker Stig for tredje gang. Men det er åpenbart at Stig ikke lenger tør stole på henne. Han forteller henne dessuten at han vet om hennes ekle forhold til Mauritz. Dette gjør naturligvis Beata ganske opprørt og fortvilet.

Mauritz stikker innom kjøkkenet på godset og informerer Dolores at han har ordnet en plass på gamlehjemmet for Theodor. Dolores blir slett ikke glad for en slik nyhet. Men hennes protester når ikke frem hos Mauritz. Han synes mest opptatt av å komme Beata nærmere inn på livet!

NRK1 søndag kl 19.45

Svensk kriminalserie i 24 deler

Pressekontakt i Fjernsynets info.avd.: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53