Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 8. oktober 2002 kl 22.30 OJ - alt for Norge

Det nordlige Norge

Trude Mostue og Tårnfrid vasker opp. (Foto: NRK)
Trude Mostue og Tårnfrid vasker opp. (Foto: NRK)
Vi har tidligere hørt Jespersen snakke om blant annet Kristen-Norge og Helse-Norge, og denne gangen skal det handle om Nord-Norge og alt denne landsdelen fører med seg av positivt og negativt. Tårnfrids gjest denne gangen er Trude Mostue.

Bonden Duggurd har stadig nye prosjekter på farmen sin, og Barron Blod suser videre i satanist-rockebandet Bøh! Han har jo som kjent tenkt litt på nye operasjoner for å ofre seg enda mer for den satanistiske musikksjangeren… . hva nå enn det måtte bety!

Birger er som alltid like optimistisk og naiv, og koser seg med gamle familiealbum.

Tårnfrid er på farten som vanlig, og i sin serie ”Tårnfrid møter kvinner” er turen kommet til dyrlegen Trude Mostue, som har gjort karriere i England med sine BBC-programmer. De to er på shopping, på biltur og sammen rensker de litt opp i heimen også!

Om serien
Otto Jespersen har med sin nye programserie ”OJ - alt for Norge” satt seg som mål å gjenreise Norges nasjonalånd. I seks deler skal han ta for seg ulike aspekter ved landet vårt på sin sedvanlige selvgode måte. OJ er blant annet ute etter å knuse kritikken mot Helse- og Fattig-Norge.

- Det blir en patriotisk serie, som skal ta for seg det å elske og ære fedrelandet, sier hovedpersonen. Men selv om det blir ”alvorlige” temaer i OJs nye serie, slipper han også fram sine figurer. I tillegg til satanisten Barron Blod og den alltid like optimistiske Birger, har OJ noen nye figurer på lur. Det er blant andre bonden Duggurd, en norsk småbruker som får postordrebrud fra Murmansk levert på døren, snakker med hesten sin og pisser på blikkboks!

NRK Underholdning
Egenprodusert humorserie
Programleder: Otto Jespersen
Prosjektleder: Stina Greaker, 23 04 74 96 (stina.greaker@nrk.no)
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
1. Trude Mostue og Tårnfrid vasker opp. (Foto: NRK)
2. Trude og Tårnfrid leser interiørblader. (Foto: NRK)
3. Trude og Tårnfrid på biltur. (Foto: NRK)