Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 18. mai 2010 kl 21.30 True Blood

Bakenfor ligger ingenting


Kaoset i Bon Temps når kokepunktet mens Maryann forbereder sitt bestialske offer. Sookie har blitt hennes vernepliktige i rollen som forlover i et blodig bryllup.

I mellomtiden advarer Sophie-Anne Eric om at han bør legge lokk på Bills vitebegjærlighet.

Jason leder Andy inn i en heroisk avgrunn, mens Hoyt sliter med å svelge Maxines endeløse strøm av fornermelser.

Sam grunner på hva som skal være hans siste steg for å redde Sookie og byen, og til slutt blir han tvunget til å sette sin tillit til en usannsynlig alliert.

Om serien
Etter at japanske forskere har utviklet syntetisk blod kan vampyrer nå plukke med seg en firepakning med "True Blood" fra butikken i stedet for å drikke menneskeblod. Vampyrene har organisert seg og kan gå fritt, om ikke komfortabelt, omkring blant vanlige mennesker. Etter solnedgang, vel og merke.

Med en blanding av romantikk, spenning, mysterier og humor forteller True Blood historien om Sookie (Anna Paquin), en ung servitrise med telepatiske evner som forelsker seg i den 173 år gamle vampyren Bill Compton (Stephen Moyer).

True Blood tar klassiske vampyrmyter til noe nytt og moderne, og lar forholdet mellom mennesker og vampyrer i sørstatenes USA illustrere velkjente fordommer. Det er mange som misliker at de døde får de samme rettighetene som de levende, særlig ikke etter vampyrenes blodige fortid. Og slett ikke alle vampyrer liker smaken av syntetisk blod...

"True Blood" er basert på bokserien "The Southern Vampire Mysteries" av Charlaine Harris.

Produsert av HBO
Originaltittel: True Blood, sesong II
Kveldens episode: Beyond Here Lies Nothin’"
En serie av Alan Ball.
Manus: Alexander Woo
Regi: Michael Cuesta
Med: Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Sam Trammel (Sam Merlotte), Rutina Wesley (Tara Thornton) og Alexander Skarsgård (Eric Northman).
Pressekontakt: Mette Kamilla Skjong, tlf: 23 04 20 33
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900