Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 5. januar 2005 kl 23.10 Lydverket live: The Darkness

Et rockeband i storform

The Darkness tok publikum og kritikere med storm da de slo igjennom med sin puddelrock og albumet "Permission to land" i fjor. I sommer spilte de på Quartfestivalen, hvor de nok en gang imponerte.

Det er takket være Justin Hawkins spesielle stemme og den rungende gitarriffen at The Darkness har erobret sitt publikum. Stilen deres er pur 80-tall, og de har fått mye oppmerksomhet for denne typen valg av image.

The Darkness har spesielt for god mottakelse for sine liveopptredener, og i sommer imponerte de nok en gang under Quartfestivalen. De leverte en konsert som viser et rockeband i virkelig storform.

For dem som gikk glipp av konserten byr Lydverke Live på hele herligheten i kveldens program. 50 minutter med puddelhår, jumpsuits, pyroshow og gitarsoloer er ikke å forakte for en musikkentusiast.

Om Lydverket live
Lydverket live er en serie som består fire spesialsendinger hvor noen av de beste norske og utenlandske livebandene blir presentert. I serien møter vi Ralph Myerz & the Jack Herren Band, Sondre Lerche, The Darkness og Span.


Egenproduksjon fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,

LENKER
  • Les mer