Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 4. april 1999 kl 22.05 Offshore

Offshore (ttv)


NRK1 1. påskedag søndag 4. april kl 22.05
Offshore (78)

Sesongens siste \"Offshore\"

Vi er kommet fram til den siste episoden i \"Offshore\" på denne siden av sommeren. Men NRK Dramas populære serie er tilbake i midten av september med 13 nye episoder.
I kveldens avsnitt kommer det til en voldsom konflikt mellom Synne og faren Frank, og Synne stikker av hjemmefra. Berit får høre om sammenstøtet, men ute på Huldra har hun ingen mulighet til å ordne opp i problemene.
Torgersen blir helt alene igjen nå når Susanne og Barbara har dratt til USA og Bob er i ferd med å reise til Oslo. Krangelen om arven etter bestefaren førte til at Bob bestemte seg for at han måtte bli voksen og flytte hjemmefra. Men faren håper de kan forsones før han reiser.
Torgersen forsøker også å komme i kontakt med Miljøaksjon Hordaland, som stadig aksjonerer mot NorWestOil. Men Solveig, som er en av lederne, tar ham ikke alvorlig.
Jonny sier til Mette at han må ha en alvorlig samtale med henne på tomannshånd. Hun blir bekymret for hva det er han vil, siden han ikke kan si det mens andre er i nærheten...
Merk at kveldens episode sendes senere enn det vanlige tidspunktet!

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda- prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Frank Krog, Rut Tellefsen, Jarl Goli, Örjan Landström, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Håvard Bakke, Ove Chr. Owe og Martine Karlsen.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 22.05
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde
Synne (Martine Karlsen) rømmer hjemmefra etter et voldsomt oppgjør med faren Frank (Frank Iversen). (NRK-foto: Barbara Halden)

Egenprodusert dramaserie
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 76 - 78: Peder Udnæs
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep. 76 - 78: Christian Brym
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51