Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 3. august 2000 kl 21.00 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 3. august kl 21.00
Hyperion Bay (11:17)

Sannhet eller konsekvens

Dennis og Sarah gjør hva de kan for å finne ut av hvem som startet brannen i Muse Primes lokaler. Til slutt er det Nelson som blir arrestert for ugjerningen.

Jennifer gjør hva hun kan for å ikke la sjalusien overfor Trudy løpe løpsk, men det viser seg å være svært vanskelig for henne. Sjalusien gjør at forholdet mellom henne og Dennis stadig blir satt på nye prøver, og faren for en splittelse synes stadig mer overhengende.

Brian gir seg ikke med å gjøre kur til Amy, og han blir stadig mer og mer nærgående. Til slutt vet ikke Amy annen råd enn å spørre Nick om hjelp.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark- Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
Dennis (Mark-Paul Gosselaar) og Sarah (Carmen Electra) gjør hva de kan for å finne ut av hvem som startet brannen i firmaets lokaler. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.