Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 24. mai 2006 kl 21.45 Sporløst forsvunnet

Farlig forsvarsadvokat på rømmen

Jack Malone (Anthony LaPaglia) og Samantha Spade leter etter en ustabil forsvarsadvokat. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
Jack Malone (Anthony LaPaglia) og Samantha Spade leter etter en ustabil forsvarsadvokat. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
Jack Malones psykologi-kunnskaper kommer til sin rett i kveldens episode. En ustabil mann er forsvunnet og det er høyst uvisst hva han kan finne på.

I kveld må Jack Malone og hans etterforskere lete etter forsvarsadvokaten Joe Gibson (Jerry O'Connell). Gibson er forsvunnet etter å ha vært involvert i et dramatisk slagsmål. Det skal også ha blitt avfyrt våpen under kampen.

Mens etterforskerne samler inn opplysninger om Joe Gibson som kan si dem noe om hvor han er, kommer de over noen interessante fakta. Kolleger og bekjente av Joe er oppriktig bekymret fordi de lenge har hatt en mistanke om at den unge forsvarsadvokaten ikke er ved sine fulle fem. Etter hvert kommer det frem at Joe har en psykisk lidelse som gjør at han er en fare for seg selv og andre. Så da etterforskerne i tillegg får vite at han trolig har bortført en ung jente haster det – de må finne ham raskt!

Heldigvis har Jack Malone studert psykologi, noe som skal vise seg å få avgjørende betydning i jakten på Joe.

Om serien:
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen
Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 12, sesong 2: Hawks and Handsaws
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Marianne Vinje, 23 04 99 18/988 588 80
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Hjemmeside: 
  • Les mer: