Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. juli 2005 kl 23.30 Elsk meg

Skjøre forhold

Frankie (Claudia Karvan) jobber med et nytt maleri, mens Howard (Sam Worthington) begynner å få kalde føtter. (Foto: Southern Star)
Frankie (Claudia Karvan) jobber med et nytt maleri, mens Howard (Sam Worthington) begynner å få kalde føtter. (Foto: Southern Star)
Frankie har ombestemt seg med hensyn til Howard og ønsker å la det stå til og satse fullt på kjærligheten. Frankies helomvending får derimot Howard til å betenke seg… Charlie og Julia prøver sakte men sikkert å lappe sammen sitt forhold.

Frankie jobber på spreng med et bilde hun ønsker å levere inn og få vurdert til Blake Art Prize – en meget prestisjetung konkurranse. Men inspirasjonen mangler og hun bruker mye tid og krefter på å tenke på forholdet til Howard.

Lou, datteren til Frankie, får i oppgave å lage et familietre på skolen. Og treet Lou lager har mange nye, rare forgreininger… Charlie og Julia vil prøve å la sin familie bestå, og satser på romantiske stevnemøter med latinsk stemning for å få fart på kjærligheten.

Om serien
I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter i den australske dramaserien "Elsk meg".
Serien er på ti episoder og speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner enn forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia som snart skal føde deres første felles barn.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Episodetittel: My Family up a Tree
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364