Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 10. oktober 2006 kl 22.35 Usett: Hilsen Norge

Perfekt samboer

I
I "Hilsen Norge" er det seerne som filmer. (Illustrasjonsfoto: Ole Kaland, NRK)
Følg med på kveldens utgave av Hilsen Norge, så får du endelig sett hvordan den perfekte samboer er.
Avisene skriver jo stadig om hvordan man kan bli en bedre partner, mer omtenksom, øke romantikken i forholdet og så videre. Margrethe er så heldig at hun ikke trenger noen av disse rådene, for hun har nemlig en perfekt samboer. Til glede for oss andre er han foreviget på film, og i kveld kommer den på "Hilsen Norge".

Umusikalske musikere
Kveldens hovedhistorie er om de to karene Gorm og Einar. Sammen utgjør de "Sjømannsbandet". De har booket seg en spillejobb, og de gleder seg veldig. Det er bare ett aber: De kan ikke spille. Likevel er de fast bestemt på å gjennomføre konserten.

Dessuten blir vi med Paul på en stressende flyttedag, og Hjalmar inviterer oss med til kollektivet sitt. Kaja og Marte gir gode dating-råd, mens Siw og Pernille filosoferer over singletilværelsen.

Om Usett
"Hilsen Norge" utgjør de seks første programmene i denne høstens "Usett"-serie. "Usett" er NRKs flate for ny og eksperimentell humor og underholdning. Her er det rom for nye talenter, nye prosjekter, løse ideer og originale innfall. I høstens "Usett" blir det både nye fjes og velkjente fjes i nye roller.

"Hilsen Norge" er fjernsyn for, av og med publikum. NRK er tilrettelegger og kringkaster, men alt innholdet er kommet fra såkalt vanlige folk. Hva nå det skal betyr, for her er det stor spennvidde i tematikk og vinkling. Ikke alle de innsendte bidragene kan komme på skjermen. I stedet kan man laste dem opp på "Hilsen Norge"s nettsider, der samtlige klipp er tilgjengelige. Adressen er www.nrk.no/hilsennorge

Norsk underholdningsserie fra NRK Underholdning (2006)
Prosjektleder: Nina Nordbø
Produsenter: Anne Wisløff, Espen Torkildsen
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, tlf: 23 04 78 53 / 92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no