Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 24. februar 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 24. februar kl 21.00
På banen (8:13)

Jo får overraskende arv

Jo Mullen vet at søsteren Theresa egentlig er moren hennes, men hun vet fortsatt ikke hvem faren er. En dag ramler det ned et brev fra et advokatkontor i Jos postkasse der hun blir bedt om å møte til en konferanse.

Jo skjønner ingenting av hva det dreier seg om og søker råd hos Theresa som heller ikke har anelse. De drar begge til advokaten der de får beskjed om at Jo har arvet 20.000 pund fra en mann ved navn George Webb. Theresa innrømmer at han er Jos far, men vil ikke si noe mer om han.

På sykehuset møter vi en lykkelig Geraldine som er blitt mor til en flott gutt. Det eneste skjæret i sjøen er at Geraldines mor er kommet for å se på sitt nye barnebarn. Geraldine hadde svært god kontakt med sin avdøde far, mens forholdet til moren på ingen måte er bra. I kulissene lurer Rick, som fortsatt ikke er overbevist om at Dave er barnets far. Han er skråsikker på at han selv er faren, og frustrasjonen brer seg.
Heller ikke hos Luke og Shazza er alt såre vel. Shazza er mye borte, og Luke lurer på hva hun egentlig driver med på kveldstid.

NRK2 torsdag kl 21.00

En britisk produksjon
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18