Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 23. desember 2003 kl 20.40 Våre små hemmeligheter

En smittende latter…

En god latter forlenger livet, synes vennene i
En god latter forlenger livet, synes vennene i "Våre små hemmeligheter" (Foto: Southern Star)
Christian melder seg inn i en latterklubb. Hver morgen står han i en park med fremmede mennesker og ler seg skakk, uten noen grunn.

Jason kjenner seg helt elendig uten sønnen Angus. Hjemmet føles tomt, og jobben virker meningsløs. Da han forteller Christian at sekretæren hans fant ham oppløst i tårer på kontoret, tar Christian Jason med til latterklubben.

I mellomtiden forlater "hjerteknuseren" Josh Rixon "The River", og Pia bestemmer seg for å kjøre fram Richie som showets nye stjerne. Richie er med i programmet "Rove Live", og blir omfavnet av både middelaldrende kvinner og purunge jenter. Richies ego vokser flere meter, men Pia får ham fort ned på jorda igjen. Hun forteller at han appellerer til feil aldersgrupper, og at hun vil finne en annen stjerne til rollen. Richie tar det tungt til å begynne med, men kommer etter hvert på bedre tanker og snart er han også med i latterklubben – sammen med Miranda, Kelly og Nathan.

Gabrielle og Dominic finner omsider ut av det med hverandre. De er stormforelsket. Alex derimot strever med ettervirkningene etter aborten. Evan er hos henne, forteller henne små historier, får henne til å smile og kysser henne på kinnet når hun sover. Etter en hormonell og opprivende diskusjon om kaffe, drar Evan henne med til latterklubben. Alex nøler til å begynne med, men snart er hun med, hun også. Alle ler!

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske godt som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin strever med å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Abie Tucker (Miranda), Deborah Mailman (Kelly), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83