Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. februar 2004 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Familiebråk

Mike Bradley (Jason Durr) havner i slåsskamp på puben. (Foto: Yorkshire TV)
Mike Bradley (Jason Durr) havner i slåsskamp på puben. (Foto: Yorkshire TV)
En feide mellom to familier er i full utvikling i Aidensfield. Krangelen står visstnok om et stykke land, og nå er de to familiene begynt å ramponere hverandres biler.

Hva ingen kjenner til, er at den eldste av kvinnene i den ene familien en gang i tiden var kjæreste med en mann fra den andre familien.

Politikonstabel Alf Ventress forsøker å snakke med kvinnen og får henne til å prøve å få til et forlik mellom de stridende parter.

Oppgjør på puben
Det hele ender med en slåsskamp på puben mellom de to familiene. Politimennene Mike og Tom blir involvert i kampen.

Alf må i ilden igjen, og denne gangen er det bittert alvor. Alf ser helst at striden mellom de to familiene bilegges uten at saken havner i retten.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11), kveldens episode "From Ancient Grudge"
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57