Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. november 2009 kl 21.35 Livet i Fagervik

Nye forviklinger

Rasmus (Joakim Nätterqvist) våkner opp sammen med Annika en morgen. Han er ikke den eneste som har fått seg ny sengekamerat. (Foto: Johan Paulin)
Rasmus (Joakim Nätterqvist) våkner opp sammen med Annika en morgen. Han er ikke den eneste som har fått seg ny sengekamerat. (Foto: Johan Paulin)
Den sykelig fanatiske fotballsupporteren Bosse får portforbud for resten av sesongen. Han får verken komme på trening eller kamper og kontakter Johan og Annika for å få juridisk hjelp. Johan våkner ved siden av Vanja, Bernard våkner ved siden av Susanne og Annika våkner ved siden av Rasmus. Hvordan skal dette gå?

Om serien
"Livet i Fagervik" er propp full av humor og hjerte. Handlingen kretser rundt stedets advokat Johan og hans medhjelper Annika. Sammen løser de lokalbefolkningens juridiske dilemma, både store og små. Persongalleriet er det samme som i forrige omgang, og som prikken over i-en er det kommet to nye personer til. Rasmus, som spilles av Joakim Nätterrqvist og Susanne som spilles av Gunilla Röör.

Man skulle tro at det ikke skjer så mye på et lite sted som Fagervik. Men det er feil. En gammel venn flytter hjem fra New York, det lokale koret får forsterkninger av en dyktig tenor, luften fylles av nye romantiske følelser, resepsjonisten tar seg videreutdanning, en baker får et fristende jobbtilbud... Kort sagt, det er i Fagervik det skjer.


Svensk dramaserie i 12 deler, sesong 2 (2009)
Produksjon: Sveriges Television
Originaltittel: Livet i Fagervik
I rollene: Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Joakim Nätterqvist, Gunilla Röör, Nadine Kirschon mfl. Gästskådespelare: Jonas Malmsjö, Max Enderfors, Karin Agestam m.fl
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900