Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 13. november 2003 kl 22.30 Slå på ring

Intervju med fotballmannen


Fotballmannen konkurrerer allerede med potetgullmannen om kult-tronen, og i kveld intervjues han i "Slå på ring".

Howie er også i storform, og i kveld anmelder Erlend og Steinjo de nye platene til Ivar Dyrhaug, Karen-Marie Ellefsen og Einar Lunde.

Hitlista byr på premierevideo med Street King, et veldig fashdance-inspirert band. Duoen Jann trår til med sin noe kryptiske låten "I was only on time", og seerne får høre en veldig trist sang om et nedsagd tre…

Om "Slå på ring"
Erlend og Steinjo har bodd i samme bygård, gått på samme skole, jobbet i samme musikkforetning og deler nå kontor på Marienlyst. De gjorde først suksess i ungdomsprogrammet "Trigger", før de høsten 2001 fikk sitt eget tv-program. De har moret seerne med gamle opptak av seg selv, dramatisering av skolestiler og masse musikk.

I de seks nye programmene er det også mye musikk, og husbandet Robosynth er på plass. Denne gangen er programmet strammere i stilen med presentasjon av hitliste, filmtrailere, musikkanmeldelser og debatter.

Alt er selvsagt hentet fra deres eget skrudde univers. Det er nemlig ikke den musikken som ligger på de vanlige hitlistene vi får høre. All musikken er laget, sunget og spilt av Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen. De spiller også alle rollene selv, og har full kontroll fra idéstadiet til ferdig produkt. Men denne gangen har de også fått med seg noen kjente gjester. A-kjendiser som Fredrik Skavlan, Nils Ole Oftebro, Thomas Giertsen og Silje Stang stiller opp i musikkvideoer, og de gjør ting du definitivt ikke har sett dem gjøre tidligere.

NRK Underholdning
Egenprodusert humor
Programledere: Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer