Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. september 2009 kl 19.55 De ukjente

Humorduell

Stian Barsnes-Simonsen leder underholdningsprogrammet
Stian Barsnes-Simonsen leder underholdningsprogrammet "De ukjente" på lørdager. (Foto: Fredrik Arff)
Harald Eia og Bård Tufte Johansen skal til dyst mot Atle Antonsen og Johan Golden i ukens kjendisutfordring i "De ukjente". Et av yrkene de skal plassere på en ukjent person, er tannlege. Da gjelder det å gjette riktig.

Harald Eia er utdannet sosiolog og kan kanskje stille sterkt av den grunn når han nå skal prøve å plassere seks gitte yrker på seks helt ukjente personer. Han er på lag med Bård Tufte Johansen, og de møter Atle Antonsen og Johan Golden.

I løpet av programmet skal de kunne plassere yrkene kjørelærer, osteopat, tannlege, legesekretær, personlig trener – og pilot!

Om programserien
Stian Barsnes-Simonsen er programleder for "De ukjente" der to lag bestående av to kjente mennesker skal prøve å plassere seks gitte yrker på seks helt ukjente personer.
Spørsmålet er hvor gode er yrkesutøverne er til å "lyve på seg" et annet fag enn det de driver med. Hvor gode er kjendisene til å gjette? Hvor langt vil de gå for sin overbevisning?

Lagenes valg underveis vil medføre til dels dramatiske konsekvenser. Hvis man plasserer feil person i et yrke, blir "straffen" at lagene må ut i vikartjeneste i nettopp det yrket. Hvordan dette går, vil selvsagt TV-seerne få følge meget nøye med på!


Egenprodusert underholdningsprogram
NRK Underholdning 2009
Prosjektleder: Stig Karlsen, stig.karlsen@nrk.no
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900