Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 18. mai 2000 kl 21.00 Ekte kvinnfolk

Ekte kvinnfolk (t)

NRK2 torsdag 18. mai kl 21.00
Ekte kvinnfolk (7:7)

Dødsfall og selvrealisering

Mandy bestemmer seg for godta at hun fyller 40 år, og hun vil feire dagen i selskap med de fire andre venninnene. For Anna går livets realiteter opp for henne når moren dør og hun skjønner at hun er den eneste som kan føre familien videre. Heller ikke for de tre andre venninnene er livet en dans på roser for tiden.

Janet skal på ultralyd for første gang. Hun er meget på hvordan det går med tvillingene hun har i magen sin. Når hun får vite at den ene er død, blir hun knust, og hele graviditetssaken og alle problemene og fortvilelsen den har gitt dem, begynner å gå Steve på nervene.

Karen har ikke vært seg selv i det siste etter at hun ble suspendert fra jobben. Nå skal disiplinærsaken mot henne snart avgjøres. Like før dette skjer, forlater Chris henne til fordel for gamlekjæresten Sarah.

Susie er nesten seg selv igjen etter at lille Nathan har tatt all oppmerksomhet de siste månedene. Jo har lagt bak seg sine utenomekteskapelige eskapader, og forholdet deres er på bedringens vei. Da dukker Gus opp og betror Susie hvilke følelser han har for henne. Hun vil bare ha han som en venn, men Jo er overbevist om at de to har noe på gang.


NRK2 torsdag kl 21.00

En britisk produksjon
Originaltittel: Real Women
I rollene: Pauline Quirke, Frances Barber, Michelle Collins, Lesley Manville og Gwyneth Strong.
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf. 23 04 99 18