Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 20. desember 2011 kl 19.45 En naturlig helaften

Fra skogen til fjorden


Du er invitert til en festkveld i norsk natur. Tradisjonen tro vier NRK hele kvelden til en storslått sending like før jul. Det er duket for fantastiske opplevelser og kåring av årets beste seervideo.

Vår helaften starter i Oslomarka, for denne bynære villmarken er turområdet til 600.000 mennesker. Her er det rundt 500 små og store fiskevann, og i noen av dem er det også mulig å krepse. Skuespiller Øivind Blunck er en ivrig krepsefisker, og vi blir med når han skal høste av denne delikatessen.

Cowboyen i Nordmarka
Pål Anders Ullevålseter er født og oppvokst i midt i Nordmarka. Han er en mann som liker hestekrefter og tar oss med på en fartsfylt ridetur i sitt nabolag. Fra Nordmarka padler programlederne Kari Toft, Hanne Cecilia Aass og Ingrid Langeland Olderbakk videre i kano nedover Akerselva og ut til Hovedøya.

Underveis viser vi de ti finalistene i årets store seervideo-konkurranse, og når klokka nærmer seg 21 får vi se hvem seerne har stemt frem som vinner. I år er det mange morsomme, overraskende og flotte naturfilmer i finalen, og den som vinner får en tur for to til Svalbard.


Egenproduksjon
Programleder:Kari Toft.
Redaktør Terje Dale
Produksjonsleiear: Bjørg Langeland
Kontaktadresse for presse: tlf: 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900