Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 1. februar 2001 kl 21.45 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 torsdag 1. februar kl 21.45
Advokatene (9)

Rettssakene ruller videre

Advokatfirmaet Donnell, Young, Dole og Frutt har nok å gjøre for tiden. Rettssakene ruller inn, og arbeidsmengden øker for partnerne og de andre ansatte. Men det er ikke bare jussen som skaper hodebry for Bobby og hans medarbeidere, kjærlighet og følelser ulmer i bakgrunnen.

Saken mot Evelyn Manfield, barnevakten som er tiltalt for barnemord, er en vanskelig affære for Bobby. Han har sin tidligere kjæreste Helen som aktor i saken, og hun krever en dom for overlagt drap for frøken Manfield. Bobby avslår og går på med ny giv i saken med håp om at han skal klare å får barnevakten frikjent. Innimellom arbeidet i rettssalen tilbringer han tid med Lucy, som overrasker han med et impulsivt kyss...

Rebecca er igjen i vinden når unge Michael Baylor ber henne forsvare ham nå når han er tiltalt for seksuelle trakassering. Og i advokatfirmaet går diskusjonen på hvem som skal representere dem i saken mot Tommy Silva. Det ser ut til at Jimmy får saken, men fortsatt er ingenting avgjort.

Om serien
Vi er inne i seriens tredje sesong, og som tidligere er det i rettssalen storparten av handlingen utspiller seg. Bobby Donnell og hans medarbeidere sliter med stadige konflikter mellom sin samvittighet og rettslige ekspertise. De har slått seg til ro med at moralsk tvetydighet er en del av livet, enten det gjelder i advokatsammenheng eller på det private plan.

Men forandringer har skjedd. Firmaet Donnell & Associates er blitt til Donnell, Young, Dole & Frutt. Også resepsjonist Rebecca Washington (LisaGay Hamilton) er tilegnet partnerskap. En misfornøyd Jimmy Berluti (Michael Badalucco) derimot, må jobbe opp enda et års erfaring før han stiller i samme klasse som Bobby Donnell (Dylan McDermott), Eugene Young (Steve Harris), Lindsay Dole (Kelli Williams) og Ellenor Frutt (Camryn Manheim).

Lindsay Dole var den av medarbeiderne som gikk inn for at Bobby skulle gi sine ansatte partnerskap, men hennes ambisjoner stopper ikke her.

NRK2 torsdag kl 21.45
Blir også sendt tirsdag på NRK1

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
I rollene: Dylan McDermott, Camryn Manheim, Lara Flynn Boyle, Kelli Williams, Michael Badalucco, Steve Harris og LisaGay Hamilton.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
1. Bobby (Dylan McDermott) står på i saken mot barnevakten Evelyn Manfield (Kathy Baker). (Foto: 20th Century Fox)
2. Bobby (Dylan McDermott) og Lucy (Maria Sokoloff) tilbringer tid sammen. (Foto: 20th Century Fox)