Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. oktober 2006 kl 18.30 Johnny og Johanna

Forelskelse og aksjon mot merkeklær

Johanna (Maiken Kolle Riskild) har følelser for Assad, men det er ikke like lett å vise det. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johanna (Maiken Kolle Riskild) har følelser for Assad, men det er ikke like lett å vise det. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Assad og Johanna er forelsket i hverandre, men ingen av dem tør helt å tro at den andre er det. Annes klippestunt får store konsekvenser.

Assad ble avbrutt da han forsøkte å invitere Johanna på kino, og de siste gangene har det vært Reka som har gått med avisene i stedet for henne. Forsøker Johanna å unngå ham? Desperat sender han kameraten Jack, som også er Johannas eks-kjæreste, til Johanna for å fiske etter svar…

Grunnen til at Reka har gått med avisene er ikke slik Assad mistenker. Sannheten er at Johanna vil at Reka skal møte Kristiansen. Moren til Reka er nemlig en høyt elsket niese som Kristiansen har mistet kontakten med, og nå vil Johanna "riste litt i familietreet deres".

Helten Anne
Katrine står i fare for å få sparken i klesbutikken etter at Anne brukte nøklene hennes. Johnny presser Anne til å fortelle at det var hun som snek seg inn og klippet av buksemerkene. Anne hevder at det hele var en aksjon mot overprisede merkeklær og motepress, men Johnny tror hun gjorde det for å imponere ham.

Og mens forholdet til Anne og Johnny får seg en trøkk, ser ting lysere ut for Reka og Konrad…

Om serien
Elleve lørdager i høst møter vi igjen gjengen i "Johnny og Johanna". De to stesøsknene har fått et nært og godt forhold, og i tillegg har de fått en lillebror som de kaller Sniff. Å få et nytt barn i huset setter sitt preg på familielivet.

Når vi møter igjen gjengen, er de alle lykkelig forelsket – i hvert fall tilsynelatende. Anne og Johnny er kjærester og utfordrer stadig hverandre til å gjøre ulike stunt, mens Reka og Konrad også er sammen og svært forelsket. Johanna er kjæreste med Jack, men det er noe som skurrer…

Robert går en spennende tid i møte, han er i ferd med å bli bedre kjent med faren sin, Joakim, og familien hans.

Hvem er hvem?
Stesøsknene Johanna (Maiken Kolle Riskild) og Johnny (Michael Hansson) bor sammen med Johannas mor, Line (Ines Prange) og Johnnys far, Eddie (Stig Henrik Hoff).

Gustav (Svein Roger Karlsen) er Johannas far og Lines eks-mann. De har også Katrine (Anette Lauenborg Waaler), som er Johannas storesøster.

Kameraten Robert (Aksel Torvik Knutsen) og moren hans, Trude (Ingunn Beate Øyen) bor i kjellerstua hjemme hos Johnny og Johanna etter at de mistet leiligheten sin i en brann. Robert er i ferd med å bli kjent med faren Joakim (Dennis Storhøi) og hans familie. Han er gift med Randi (Kristin Kajander), som han har tre barn med: Sara (Pernille C. Iversen), Trine (Hanna Helgestad) og Tim (Johannes Nagel).

Johannas bestevenninne Reka (Annette Roth) er kjæreste med Johnnys kamerat Konrad (Mikkel D. Nygaard). Johnny er kjæreste med Anne (Victoria Ose), mens Johanna var sammen med Jack (Jonathan Malmquist Harket) i begynnelsen av sesong 3. Assad (Habib Ur Rahman Manzoor) er Jacks kamerat, og bor i samme oppgang som Kristiansen (Erik Hivju).

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom, sesong 3 (2006)
Prosjektleder: Rita Sarnes
Regi: Anne-Marie Nørholm, Trond Ola Mevassvik
I rollene: Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Dennis Storhøi, Victoria Ose, Jonathan Malmquist Harket, Aksel Torvik Knutsen, Mikkel D. Nygaard, Annette Roth, Habib Ur Rahman Manzoor, Svein Roger Karlsen, Erik Hivju, Ingunn Beate Øyen, Kristin Kajander, Pernille C. Iversen, Johannes Nagel, Hanna Helgestad, Anette Lauenborg Waaler m. fl.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Hjemmeside