Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. januar 2004 kl 20.50 Godt musikkår 2004!

Ny programleder for Godt musikkår!

Programleder fra Olavshallen i Trondheim er Halvdan Sivertsen
Programleder fra Olavshallen i Trondheim er Halvdan Sivertsen
Olavshallen i Trondheim får i kveld besøk av unge artister fra inn og utland, og Halvdan Sivertsen debuterer som programleder for den musikalske nyttårsfesten.

For 6. gang presenterer Norsk Kulturskoleråd og NRK1 "Godt musikkår" fra Olavshallen. Tidligere har Dan Børge Akerø vært fast konferansier, men i år har den populære artisten Halvdan Sivertsen overtatt stafettpinnen.

Gjester
Veteranen Erik Bye, Idol-David, vinneren av Dronning Sonjas Musikk-konkurranse 2003, Olga Mykytenko og 10 el-gitarister som spiller Valdres-marsjen.

Norsk Kulturskoleorkester ledes tradisjonen tro av Stephan Barratt-Due, og scenen skal også fylles med musikk og dansegruppen Ayanda fra Mosambik.

Fin utvikling
"Godt Musikkår" er et viktig utstillingsvindu for kulturskolene i Norge. Her møter du morgendagens stjerner, dyktige talenter, glade amatører og profesjonelle aktører i en god og familievennlig blanding.

Det startet som en ren nyttårskonsert, men er etter hvert utvidet til også å omfatte andre uttrykk, som dans, visuelle kunstfag og nysirkus. Det er en utvikling som har skjedd parallelt med overgangen fra musikk- til kulturskole.

Tre priser
Det deles ut tre priser under "Godt musikkår": hele to Talentpriser til unge og glitrende talenter og – ikke minst - en pris til Årets kulturskolekommune. Denne prisen tilfaller en kommune som har gjort mye for kulturskolen sin i året som har gått.


Produsert for NRK1 av Program RIKS, Trondheim
Prosjektleder: Henning Skjæret henning.skjæret@nrk.no
Presse: Erik Bull , tlf: 99599760