Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 7. mars 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)

NRK1 søndag 7. mars kl 20.15
Offshore (74)

Bob gjør opprør
Bob er lei av at alle herser med ham og behandler ham som en dott. Nå vil han bevise at han kan bestemme over seg selv, noe som fører til konflikter både med familien og vennene.
Ingen skjønner hvorfor Bob plutselig er blitt så sur og avvisende. Alle vil jo bare hans eget beste. Selv kjæresten Åsa blir han uvenner med når han klager over at hun bare vil bestemme over ham.
Barbara, som er tilbake fra USA, forsøker å ordne opp i familien. Men det er ikke lett å se om det er morskjærlighet som driver henne, eller om hun bare vil hindre Hroar i å få tak i Susannes penger. Og Susanne er stort sett bare opptatt av seg selv.
Fortsatt er det ingen som har funnet ut at det var Harald som kastet tønnene med boreslam over bord fra Huldra. Men driftsdirektør Kalle Olsen bruker sine sosiale evner til å komme i kontakt med noen som han tror kan fortelle ham mer.

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad- leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
Finn Schau, Mia Gundersen, Kalle Øby, Helga Mjeldheim, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Frank Krog, Rut Tellefsen, Anders Dahlberg, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Jarl Goli, Martine Karlsen, Håvard Bakke, Kristoffer Joner, Stine H. Varvin og Christoffer Staib.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde
Kjæresteparet Åsa (Suzanne Paalgard) og Bob (Christoffer Staib) får problemer.
(NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert dramaserie
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 73 - 75: Tor Edvin Dahl
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep. 70 - 72: Per Bronken
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51