Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 27. juni 2009 kl 19.40 Hvilket liv!

Livet blir ikke lettere

Ben (Robert Lindsay) tråkker stadig i salaten. (Foto: BBC Worldwide)
Ben (Robert Lindsay) tråkker stadig i salaten. (Foto: BBC Worldwide)
Tannlegen Ben, kona Susan og den vanvittige flokken deres dukker opp igjen sju lørdager på rad i sommer. Dette er en av Storbritannias mest populær komedier, overdrysset som den er med priser. Mange av NRKs seere vil kjenne igjen persongalleriet fra tidligere sesonger.

Eldste sønnen Nick flyttet hjemmefra for en god stund siden, mens datteren og alenemoren Janey fortsatt bor hjemme hos mamma og pappa sammen med guttungen Kenzo. Det gjør også familiens skarpe hjerne, Michael, som nå er blitt student på 21 år med bleket hår og piercing i øyebrynet. Den sprø kusinen Abi med beundreren Roger, og Nicks venn, Alfie, er også med i den utvidede familien.

Høydepunktene
Noe av det avsindige som skjer i denne runden, er at Michael går fra å være jomfru til å bli far i løpet av en og samme natt, Ben og Susan blir holdt som gisler i et bankran, Michael og Alfie utforsker nettdating, og Abi bestemmer seg for å gå i kloster. Som vanlig forsøker Susan og holde situasjonen under kontroll, mens Ben tråkker i salaten.

Første episode
Forelskelser er stikkordet. Ben tar i mot en ny plasma-tv for naboene og blir helt betatt av den fine skjermen. Janey blir betatt av en ny type akkurat slik Michael faller for sin siste flamme. Men det er en liten hake ved dama; hun er gravid.

Britisk komedie (2008)
Produsert av: DLT Entertainment UK Ltd./Rude Boy for BBC Worldwide
I rollene: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Daniela Denby-Ashe Maxwell, Gabriel Thomson, Siobhan Hayes, Keiron Self, Rhodri Meilir
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900