Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 4. juni 2009 kl 21.35 Uten tilgivelse

Gjensyn

Lucy våkner på sykehuset og kanskje skal hun møte Ruth. (Foto: BBC)
Lucy våkner på sykehuset og kanskje skal hun møte Ruth. (Foto: BBC)
Det ser ut til at Ruths store drøm skal gå i oppfyllelse. Lucy våkner opp fra koma og foreldrene ombestemmer seg med hensyn til at de to søstrene skal få møtes.

Ruth Slaters lange vei tilbake til et "vanlig" liv er strødd med vonde overraskelser og problemer. Steve Whelan, en av sønnene til drapsofrene, har nå bestemt seg for den beste måten å søke hevn over Ruth. Ruth bestemmer seg for å være ærlig overfor samboeren Brad, men hvordan vil han reagere? Et lyspunkt i tilværelsen er at det ser ut til at hun endelig skal få møte lillesøsteren, Katie, som nå heter Lucy.

Om serien
Hvordan er det å tilbringe femten år bak lås og slå som et resultat av et øyeblikks panikk og galskap i ungdommen? I den gripende dramaserien "Uten tilgivelse" følger vi en ung kvinne som må plukke opp bitene av et gammelt liv og prøve å lage et nytt. Ruth Slater ble dømt til fengsel på livstid da hun skjøt og drepte to politimenn som 17-åring. Nå, femten år etter, blir hun løslatt på prøve og skal forsøke å finne nytt fotfeste i tilværelsen. Uvegerlig blir hun dratt mot kjente steder og mennesker. Men hennes løslatelse sender sjokkbølger gjennom lokalmiljøet.

"Uten tilgivelse" er en gripende karakterthriller som handler om oppofrelse, hevn og skjebnens makt.

Britisk dramaserie 2009
Produsert av ITV for BBC
Orginaltittel: Unforgiven
I rollene: Suranne Jones, Will Mellor, Peter Davidson, Siobhan Finneran, Douglas Hodge, Jemma Redgrave m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900