Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 3. mars 2013 kl 20.55 Hjem

Trine vender tilbake


En nyoperert Trine vender tilbake til Vestfossen, men hun venter med å fortelle om den vellykkede operasjonen.

Trine har først tenkt å fortelle moren om inngrepet, men et forstyrrende element dukker opp: En nydusjet, halvnaken lensmann Osvald valser rundt i leiligheten. Mens Trine har vært borte, har moren Eva Kathrine funnet tonen med Vestfossens håndhever av loven.

Etter en tid avslører Trine at hun har gjennomført operasjonen. Moren blir henrykt og planlegger comeback. Men Trine er ambivalent til at alt skal bli som før.

Oda skal begynne med osteproduksjon og vil leie Olavs kyr. BP blir med henne for å få leieavtalen i havn. Det blir en rar stemning med uavklarte følelser når de alle møtes. Oda sjarmeres av BP, men hva betyr Olav for henne?

Annika vil ikke gi slipp på mannen Endre og forsøker å skape forsoning og nærhet. Men for Endre er det for sent. Han vil flytte ut.

Om serien:
Annika, Trine og Oda får livene snudd på hodet når den lokale countrykongen avslører at han er far til alle tre.

Avsløringen får store konsekvenser. Skidronninga Trine faller i VM og blir hardt skadet. Oda får beskjed om at hun ikke får overta gården hun har vokst opp på. Og Annikas drøm om den perfekte familie slår sprekker. Den ene løgnen avslører den andre og snart innser både Annika, Oda og Trine at de ikke er den de trodde de var.

Vi følger Annika, Oda og Trine gjennom et strabasiøst og begivenhetsrikt år, fylt av utfordringer skapt av generasjonen før dem.

"Hjem" er en varm dramaserie om lengsel, fest, hest, familie og kjærlighet. Og gitaren til Johnny Cash. En historie om hvordan vårt opphav former oss, og om hvordan de tre søstrene må finne et hjem i hverandre og ikke minst i seg selv.

Norsk dramaserie.
Produsert av NRK Drama.
16 episoder x 45 minutter. (2 sesonger, hver på 8 episoder)
I hovedrollene: Jannike Kruse, Kaia Varjord og Heidi Ruud Ellingsen.
Ellers medvirker: Gisken Armand, Mads Sjøgård Pettersen, Tom A. Haug, Håvard Bakke, Ulrikke Døvigen, Thor Michael Aamodt, Janne Kokkin, Skage Steinsson Lem, Tiril Jessen Bakke m.fl.
Manus: Birgitte Bratseth, Terje Solli, Maja Lunde og Margrete Kåset.
Produsent: Pål O. Nissen og Cathrine Simonsen
Regi: Ove Raymond Gyldenås, Arild Andresen, Atle Knudsen, Stine Buer og Simen Alsvik.
Presseansvarlig: Nan Kristin Myhre, tlf 2304 4244/974 30 811
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900