Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 4. februar 2007 kl 18.00 Willy Nilsen på camping

Vil ikke selge campingplassen

Det blir dramatisk i siste episode av serien om Willy. (Foto: Nordisk Film)
Det blir dramatisk i siste episode av serien om Willy. (Foto: Nordisk Film)
Skumle fru Golf er tilbake for å kjøpe campingplassen, og pappen til Egil ser ingen annen utvei enn å selge. Han er rett og slett ikke "en sånn type" som holder på med camping og kan fikse alt.

Hvis fru Golf skal kjøpe campingplassen, er det "i kveld eller aldri"! Hun vil jevne hele plassen med jorda og lage golfbane, og det skal skje så fort at gjestene ikke en gang får feire sankthans samme kveld.

Etter den nye regelen til fru Golf er det ikke lov med camping, men sånn vil ikke Willy og Egil ha det. Mens Egil distraherer fru Golf med litt selvlaget samtidskunst, sniker Willy seg om bord på båten hennes. Der møter hun Elvis, i Benny Borgs skikkelse, som sier at Willy og Egil må bruke fantasien. Kanskje fru Golf vil ombestemme seg dersom de viser henne hvor flott campingplassen kan være?

Alle gjestene går sammen om å pynte opp campingplassen, men så kommer fru Golf med kontrakter og gravemaskin. Og plutselig forsvinner bestefaren til Egil!

Om serien
NRK og Nordisk Film står bak denne sjarmerende barneserien, som nå kan by på fem nye episoder. Denne gangen følger vi Willy, eller Wilhelmine som hun egentlig heter, på campingtur med moren sin, Egil og faren hans.

Det er bestefaren til Egil som driver campingplassen, noe han synes er vanskelig å gjøre alene etter at bestemoren til Egil døde. Derfor bestemmer Egil og pappaen hans seg for å dra på sommerferie dit for å hjelpe ham.

Campingen er gammel og slitt, og det er nesten bare sure gjester der. Bestefar kunne egentlig tenke seg at faren til Egil overtok driften, men han synes heller at bestefaren bør selge.

Egentlig passer det bra at alt er så trist og at alle er sure, for da kan Willy og Egil drive "Godhetens tjeneste" så mye de vil.

Mange kjente skuespillere
Serien har en imponerende rolleliste, med navn som Marian Saastad Ottesen, Robert Skjærstad, Ole-Jørgen Nilsen, Jonas Rønning, Arlene Wilkes, Ingar Helge Gimle, Finn Schau, Jon Øigarden, Simone Larsen fra D’Sound og mange flere.

Manusforfatterne Linn Skåber og Terje Solli er selv kjente skuespillere.

Norsk dramaserie i fem deler (2006)
Produsert for NRK av Nordisk Film
Produsent: Berit Steen
Regi: Cathrine Simonsen
Manus: Linn Skåber og Terje Solli
I rollene: Luna Amarna Draiisma-Wanvik (Willy), Ludwig Omre (Egil), Marian Saastad Ottesen (Willys mor), Robert Skjærstad (Egils far), Ole-Jørgen Nilsen (Egils bestefar) m. fl.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no