Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. desember 1998 kl 20.30 God jul, mister Bean!

God jul, mister Bean!


NRK1 1. juledag fredag 25. desember kl 20.30
God jul, Mister Bean!

Julefeiring med Mr. Bean
I denne juleklassikeren klarer Mister Bean å mørklegge stormagasinet Harrods, miste armbåndsuret sitt inne i kalkunen og glede kosebamsen Teddy med nye øyne.
Mister Bean ankommer Harrods i sin lille gule mini for å kjøpe julepynt. Han blir stående ved en julekrybbe stormagasinet har satt opp, og kan ikke unngå å leve seg inn i tablået med Jesusbarnet og det hele.
Da lyset går og kommer flere ganger, forårsaket av ham selv naturligvis, finner han ut at Jesusbarnet er tryggere et helt annet sted...

Irma, Teddy - og kalkunen
Beans forlovede, Irma Gobb, gleder seg til jul, og ønsker seg en diamantring. Hun peker ut en lekker sak i vinduet og får et nikk fra Mister Bean. Men Irma tar litt feil av forloveden.
Den engelske skikken med å henge opp strømper julaften følger mister Bean til punkt og prikke. En stor strømpe til ham selv, en mindre til Teddy og en bitte liten en ved musehullet på gulvet. Teddy får to nye knapper til øyne, noe han sikkert setter pris på.
Å stuffe en kalkun krever sin mann, og hvor lett er det ikke å miste armbåndsuret sitt under en slik operasjon, for ikke å snakke om hvor vanskelig det er å få tak i det igjen.
NRK1 fredag kl 20.30

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/internett)
Mister Bean skaper jul for seg selv og sine nærmeste - på sin egen måte.

Til redaksjonen
Programmet er tildigere sendt 17.12.93 og 25.12.97.

Innkjøpt underholdning
Thames International
Original tittel: Merry Christmas, Mr. Bean
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83