Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. juni 2013 kl 19.45 Kinas mat

Han lagde mat til Mao


Møt Dong Linfa, som var 20 år da han fikk jobb som Mao Zedongs personlige kokk. Han forteller om hvordan den beryktede lederen var privat. Samtidig lager han rødkokt sideflesk, diktatorens livrett.

Soya er en avgjørende ingrediens i denne matretten, som i så mange andre kinesiske retter. Ikke minst er ris med soya populær hurtigmat.

Om serien
Programleder Fredrik Önnevall tar oss på kryss og tvers i Kina for å finne den beste maten, de mest spesielle stedene og de mest spennende skjebnene. I hver episode er det én matingrediens som står i fokus.

Seriens hjemmeside finner du her: Kinas mat
Svensk matserie i 8 deler (sesong 2)
Originaltittel: Kinas mat
Produksjon: SVT/Norvisjonen (2012)
Programleder: Fredrik Önnevall
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
TV-seere kan kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900






LENKER
  • Kinas mat