Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. mars 2002 kl 23.35 Den tredje vakten

Heltene i samtale

Heltene på den tredje vakten er sendt til et hotell hvor det skal finne sted en debatt mellom New York Citys borgermester Rudy Giuliani og Hillary Clinton. De to er rivaliserende kandidater til senatet. Det blir liten dramatikk for våre venner, som bruker tiden til å samtale.

Bosco og Faith diskuterer kandidatene. Bosco er for Giuliani, mens Faith foretrekker Hillary, og til slutt blir diskusjonen temmelig opphisset.

For å få tiden til å gå vil Carlos at de andre i ambulanseteamet skal fortelle om det verste de har opplevd i jobben. Både Kim og Doc har grusomme ting å kommer med, og til slutt undrer Bobby seg over Carlos’ morbide nysgjerrighet. Carlos svarer at han bare forsøker å forstå alle tragediene som omgir dem hver dag.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt:Hilde Ljøen (tlf. 23 04 72 36)

LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse