Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 6. oktober 2006 kl 19.30 Mat med Niklas

Laks gravet i gin

Tv-kokken Niklas Ekstedt. (Foto: Olof Rydén, SVT)
Tv-kokken Niklas Ekstedt. (Foto: Olof Rydén, SVT)
Sommeren er slutt, men ikke hos tv-kokken Niklas Ekstedt.

Niklas byr på en sommermeny av laks gravet i gin og hyllebær, med aspargessalat og egg.
Jordbær med basilikum i hvit sjokoladesuppe er denne ukas dessert.

Fin frokost
Med seg har Niklas dessuten "smaksnerden" Lisa Förare Winbladh som i denne sendingen ser nærmere på urten dill. Og Christer Lundberg bidrar med en reportasje om svenskenes frokostvaner.

Mer om serien
I fjor hadde Niklas Ekstedt sin første sesong som tv-kokk i Sveriges Television. Vi møter ham sammen med kjøkkenskriveren Sara W. Arén. Kokebokforfatteren Lisa F. Winbladh dukker opp, og reporteren Christer Lundberg bidrar med innslag om ulike matfenomener i Sverige. "Mat med Niklas" har sending hver uke resten av sommeren.

Svensk matserie (2005)
Originaltittel: Mat/Niklas
Produsert av: SVT/Nordvisjon/samproduksjon
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer