Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 30. november 2001 kl 23.15 Den tredje vakten

Oppturer og nedturer

Kim Zambrano (Kim Raver).
Kim Zambrano (Kim Raver).
Heltene på tredje vakt i New York City fortsetter sin daglige kamp både i jobben og privat. I kveldens episode får Kim overraskende besøk av Sunny, den hjemløse, narkomane tenåringsjenta som tidligere stjal Kims lommebok.

Sunny står plutselig utenfor Kims leilighet og ber om å få bli hos henne en stund. Men Kim sier nei og tilbyr jenta hjelp til å finne et annet sted å bo. Men Sunny går sin vei og etterlater Kim med svart samvittighet. Bedre blir det ikke når hun og Bobby senere finner Sunny død av en overdose.

Å jobbe så tett sammen med Kim er ikke lett for Bobby. Hans følelser for henne har ikke kjølnet, og endelig tar han mot til seg og forteller at han er forelsket i henne. Men Kim er ikke klar for å involvere seg i en ny mann etter at ekteskapet hennes sprakk.

Skjøre forhold
Samtidig blir forholdet mellom Ty og Sully bedre, særlig fordi de sammen redder en tenåringsjente fra en kidnapper som holder henne fanget i leiligheten sin. Men gleden over å ha utrettet en vellykket heltedåd varer ikke lenge. Nylig ordnet de opp i en stygg voldssak, men foretok ingen arrestasjon, noe som får alvorlige konsekvenser.

Om det er lysning å spore i Tys og Sullys skjøre forhold, blir samarbeidet mellom Doc og Carlos bare verre. Til slutt går de løs på hverandre med bare knyttenevene, og ender på sykehuset for å bli plastret av en svært misfornøyd dr. Morales.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell

Bilde
Kim Zambrano (Kim Raver).


LENKER
  • Third Watch 
  • Mer om serien