Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 13. april 2011 kl 19.55 Dating i mørket - UK

Hvordan velge den rette?


Etter den første gruppedaten vet Steve hvilken kvinne han liker, men hun klarer dessverre ikke å bestemme seg. Chanel ombestemmer seg etter at hun har sett en skisse av sin date, mens Rebecca ikke har så stor suksess med daten der hun kler seg ut som en kanin. Det blir både glede og skuffelse når deltakerne endelig får se hverandre.


Deltakerne:
Katryna, 30, restaurant-innehaver fra Brighton
Chanel, 38, PhD-student fra Cardiff
Rebecca, 35, personlig assistent fra London

Si, 37, modell og personlig trener fra London
Lee, 31, salgsrepresentant fra Waltham Abbey
Steve, 40, kampsportkunstner fra Essex


Om serien
I den britiske versjonen av "Dating i mørket" er opplegget er det samme som den norske varianten: Tre menn og kvinner blir kjent med hverandre i stummende mørke før de til slutt får se hverandre. Vil den endelige avsløringen påvirke relasjonen de har fått? Hvor mye teller kjemi, og hvor mye har utseendet å si?

Serien er på i alt åtte programmer, og i hvert program møter vi tre unge kvinner og menn som ønsker seg en kjæreste. De bor i hver sin leilighet i det samme huset mens de dater hverandre, men de får bare møte hverandre i et bekmørkt rom hvor de blir filmet med infrarøde kameraer. Her prøver de famlende å bli kjent med det som kanskje er drømmekvinnen eller –mannen.

Deltakerne får først møte hverandre på en gruppedate, deretter møter de den personen som de passer best sammen med ifølge en psykologisk og sosiologisk test. De går på en siste runde med dating før de bestemmer seg for hvem de vil se. Etter å ha sett sin utvalgte, kan de velge om de vil treffe hverandre igjen i huset eller gå. Vil sympatien de har fått for hverandre påvirke det faktum at de kanskje ikke ser ut som drømmedamen eller –mannen?


Britisk realityserie i åtte deler
Originaltittel: Dating in the Dark, UK
Kontaktadresse for presse, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900