Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. mai 2004 kl 18.30 Johnny og Johanna

Løgn og stevnemøte

Noe er på gang mellom Mette (Rebekka Arnesen) og Johnny. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Noe er på gang mellom Mette (Rebekka Arnesen) og Johnny. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny skal endelig ut med Mette lørdag kveld, men glemmer at han allerede har avtalt å gå på kino med Johanna. For å slippe unna sier Johnny at han skal hjelpe Konrad med lekselesing, men da Konrad ringer på døren, blir løgnen avslørt.

Det har ikke Johanna tenkt å la ham slippe unna med. Særlig ikke når han lyver for å være sammen med Mette…

Samtidig er Reka fortsatt svært forelsket, og hadde håpet at kinoturen endelig skulle bli hennes sjanse til å bli kjent med Johnny. Men til tross for at Reka fortviler, har ikke Johanna tenkt å la Mette vinne Johnny uten kamp.

Om serien
"Johnny og Johanna" er en ny dramaserie for unge i tolv deler, produsert av Barne- og ungdomsavdelingen i NRK. Serien tar oss med inn i den nye familien til Johnny og Johanna.

Johanna blir glad og tror hun får en storebror da Johnny og faren hans Eddie flytter inn hos henne og moren Line. Men Johnny er ikke like begeistret, og det blir ikke bedre da han havner i den beryktede B-klassen på den nye barneskolen.

Nikolai Djupesland som spiller Johnny, er et nytt fjes på skjermen, mens Maiken Kolle Riskild (Johanna) allerede har lang erfaring som barnespøkelset i Barne-tv-serien "Uhu!". I rollen som Johannas mor Line finner vi Ines Prange, mens Stig Henrik Hoff spiller Eddie, Johnnys far. Prosjektleder Birgitte Iuel har tidligere blant annet jobbet med NRKs populære julekalender "Jul på Månetoppen".

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Nikolai Djupesland, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252