Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 11. juli 2011 kl 20.00 Tore på sporet

Hva skjedde med far?


Annamaria Gutierrez er født i Ungarn, av ungarsk mor og cubansk far. I dag bor hun i Stavanger med norsk mann og egne barn. Selv om livet er godt nå, bærer Annamaria likevel på et sårt savn. Hun vil finne faren hun aldri har møtt.

Annamaria Gutierrez ble født i Ungarns hovedstad Budapest i 1978. Faren var fra Cuba, og foreldrene møttes da faren kom til Ungarn for å studere. Men da Annamaria ble født, var faren allerede dratt tilbake til Cuba. Moren sa ofte til Annamaria at faren ville komme på besøk, men den gang ei. Den eneste kontakten hun hadde med faren, var via brevveksling. Men da Annamaria ble tenåring sluttet plutselig brevene å komme.

Da Annamaria ble voksen, flyttet hun til Norge og Stavanger. Her ble hun gift og fikk egne barn. I denne perioden kom savnet etter sin biologiske far tilbake for fullt. Hva var det egentlig som skjedde med faren på Cuba, siden brevene sluttet å komme? Alle forsøk på å komme i kontakt med faren mislyktes, og til slutt bestemte Annamaria seg for å skrive et brev til "Tore på sporet".

Sendt tidligere.

Egenproduksjon Program Tyholt
Programleder: Tore Strømøy, tore.stromoy@nrk.no
Pressekontakt:Silje Marie Lien 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no